Varför kan inte du anstränga dig, varför kan inte du hjälpa mig så att vi kan komma vidare efter vårat lilla snedsteg.. Jag fattar inte, jag blir så sjuuukt frustrerad och irriterad!

Jag är så jävla trött på att det alltid är jag som måste ta tag i problemen för att det ska lösas.. jag pallar inte om du oxå är en sån person som inte kan säga när något är fel då kommer det aldrig funka. 



Ibland blir det bara för mycket för mig
Ibland blir det bara helt fel
Ibland blir det bara för mycket för mig
Ibland blir det bara helt fel

Skulle vart någonting
på någon helt annan plats
skulle vart någon helt annan stans
ett rymdskepp eller båt, taxi eller tåg
vad som helst bara bort härifrån

För ibland blir det bara för mycket för mig
Ibland blir de bara helt fel
Ibland blir det bara för mycket för mig
Ibland blir det bara helt fel

just nu, just idag
just i denna sekund
har jag, just jag fått nog.




 

Träffade Benjamin igår! Vi gick en liten promenad i östertälje sen satte vi oss på en brygga nere vid båtklubben slutade med att vi la oss ner och kollade på stjärnorna.. de va så mys :) 

I hold on so hard
And pray that I won't say someting wrong
I look at the stars
And dream that the universe was ours

Hemma igen! Resan till Finnhamn med klassen har varit toppen! Fy faaaan va roligt jag har haft. Har i princip skrattat konstant hela resan :D Jag har sett andra sidor av många i klassen och även kommit närmare många av dom..  super härligt!
Orkar inte skriva mer nu är hur trött som helst resan tog verkligen musten ur mig.. haha. Ska försöka skriva ett inlägg imorgon och berätta lite mera noggrant om Finnhamn!

Natti.

Jaha, imorgon bär det av till Finnhamn med klassen.. sova över och massa grejer! Jag är faktiskt ganska så pepp :D Men kommer förmodligen inte va lika pepp imorgon bitti när jag måste gå upp halv 6 och ta tåget som går 7, känns lite jobbigt måste jag ju säga! Men men, nu tänker jag va positiv.. det går nog bra och resan blir nog skoj :D

Ha det super!

Jag är en Pussy som ofta får känsloattacker och gråter :(


Imorgon ska jag ha en ny tröja på mig det gör mig lite glad!

 Hmm, idag lyckades jag slå ett pingisrack i huvet på mig själv hur jävla klantig får man vara.. då undrar ni säkert hur jag lyckades med det.
Jo, de va så att jag och Albin körde "OS-final" lite töntigt kanske men kuul och jag VANN, för att visa min lycka så hoppade jag runt med armarna farandes i luften och vad händer jo jag dunkar racket i huvet, AJ! Jag asgarvade, Albin asgarvade och sen blev även han lite ostabil å trillade baklänges in i min cykel.. de va såååå kul :D haha.
Kanske inte lika roligt för er eftersom att ni inte va där men iaf, jag kändes mig tvungen att skriva om de.

Nu är det snart dax för att kolla på Idol med Albin och käka apelsin :) 
 
Shady Lady.
Nu är det även min tur att börja blogga, hur det kommer att gå har jag ingen aning om.. Men jag lovar att göra mitt bästa! Såå luta er tillbaka och njut ;D

Chonkiii Chonkiii