Just nu känner jag mig bara helt konstig i huvudet, inombords.. känner mig helt tom samtidigt som de snurrar massa tankar de är en konstig känsla. De va som om att någon slog till mig i huvudet och tårarna kom, de riner ner för mina kinder och jag vill bara att de ska sluta men nej de slutar inte. Jag känner mig inte glad eller på topp nånstans.. Jag vill bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och ligga där tills allt känns bra igen. Men nej, de funkar inte så jag måste försöka klistra på ett leende och låtsas vara glad fast jag känner mig helt förstörd inombords.
Så har jag lyckats bli sjuk igen, inte roligt alls.. skit förkyld, ont i huvet + halsen och lock för öronen typ 24/7.. bläää! Men tror inte att jag har nån feber idag iaf och de är ju great!
  Ska plugga massa idag oxå, skit tråkigt men de måste helt enkelt göras bara! ska vara hemma från skolan imorgon me, så då kan jag plugga massa då me.. Jippiii, NOT!
Nej, usch.. jag har dålig fantasi. Bäst att sätta igång med pluggandet istället!

Baj baj!
Idag har jag vart på stan och fikat med några av mina söta vänner :) de va trevligt! Sen kollade vi runt på stan ett tag och jag köpte mig ett par örhängen som en liten alla hjärtans dag present till mig själv :D dock för pappas pengar, men de är okej.. haha. 
 
Ikväll blir det melodifestivalen hos Lisaa med några av barnen, de ska bli mys :)

Glad alla hjärtans dag <3

Jag har lyckats bli förkyld.. skit ont i huvudet och halsen oxå, inte så kul! :( Så de blir ingen träning ikväll, surt..ville verkligen träna men men!
Egentligen så borde jag plugga, har hur mkt plugg som helst som måste göras idag.. men jag har verkligen ingen lust men jag måste nog ta tag i allt snart iaf!

Undrar om jag kanske borde lägga ner bloggen.. hmm. Tycker dock att jag blivit duktigare på att skrivaa oftare men känns inte som om så många läser iaf så känns lite tråk. Känns som om jag bara skriver för mig själv nog för att de är skönt att skriva av sig men de kan jag lika gärna göra i min dagbok där ingen annan får läsa. Ajaa, får se hur de blir.. Bloggar ett tag till iaf! 
 
/ Petronella



Igår va jag på öppet hus i skolan.. De va skoj :) Jag, Rebben, Emma och Sofie va såå bra på att övertala de småbarnen och deras päron att de skulle välja våran linje :D haha. 
  Sen försökte vi även få några byggpojkar i ettan att förstå att våran linje är bättre än deras.. men de va dock lite svårare, haha!
  Som tack för vårat slit så fick vi en Rönninge gymnasium tröja och en biobiljett, super! En biobiljett är välbehövlig nu när jag är så fattig.. hehe.
  
 Men nu ska jag kilaa.. hej då!