Min förkylning är faktiskt bättre idag, känns skönt!
 Imorgon på dagen blir det ner på stan med Sofie, trevligt trevligt :) Vi ska äta lunch och köpa presenter till Fridis och Rebbis.. Hurra!

Nu är det snart dax för tv-tittande med Mamma<3

Kul att vara förkyld, ha ont i huvet och halsen på lovet verkligen megakul! BLÄÄÄÄÄ! Så himla typiskt att jag ska bli lite smått sjuk när de äntligen är lov. =/

Fick iaf lite sällskap av Lisaa och Sofiee idag på dagen de va trevligt, vi åt lunch och kollade på konstiga filmer på canal + de är bra tidsfördriv de.. haha! Men de va faktiskt skoj :D

Längtar tills på fredag när vi ska fira Frida och Rebben.. ska bli spänande och se vad dom har hittat på för middag ;D hehe.

Om en halv timme blir de att kolla Bonde söker fru.. sååååå kul :D

Au revoir.
Hurra, det blev fest igår till slut och roligt hade jag :D fast min hand och arm mår inte så braa, har skiiiiit ont! Har ett svagt minne av att jag slog i handen/armen i nått men jag vet inte riktigt.. jag fattar inte hur jag lyckas jämt! Men men en lyckad kväll var de iaf.

Om en timme blir de träning på friskis ska bli skönt! Hoppa och fara runt :D haha.

Over and out.
Oj oj oj säger jag bara vilken galen helg det har vart.. haha!

I fredags blev det lite krökis hemma hos Rebben, super kul =)

I lördags blev det restaurang middag uppe i Stockholm med dom bästa..Rebben, Frida, Lisa, Sofie, Sarah, Jossan och Oskar, Älskar er ni är underbara..<3<3 Efter det blev de lite kökis hos Oskar! Sen drog jag, Lisa, Oskar och Rebben vidare till brunnsäng för lite Party ;P Rebben ägde lätt alla :D haha.
Sen blev det hemfärd vid två tiden.. Oskar och Lisa tog nattbussen till Rönninge och jag och Rebben han såklarrre inte med sista 753:an hem till Rebben men vi löste det bra lyckades lifta med Nikko :D hahaha. Han va så snäll som körde oss hem till Rebben! :)

På söndagen gick jag och Rebben upp vid typ 11 sen satt vi i hennes kök ända tills klockan blev typ 3.. fan va kul vi hade :D Övernattningen hos dig måste lätt göras om snart, superkul :D Sen kom även Lisa och gjorde oss lite sällskap, trevligt trevligt :) 

Föresten så såg jag ut som en crackhoe hela söndagsförmiddagen med mörkgråa långkallingar + mörkgrå T-shirt gamal mascara under ögonen från kvällen innan och risigt hår.. Så satt jag inlindad i en lite ljusare grå filt med vita älgar på oxå.. hahaha inte så sexigt men roligt och lite charmigt men bara lite :D

Hoppas att näsat helg oxå blir lyckad.. Den kommer helt klart bli lugnare iaf men det blir nog ganska så skönt :)

Pussssaaar<3