Fortfarande när jag hör vissa låtar så tänker jag på dig. Hittade en bränd skiva hemma som du har gjort.. Tänker så himla mycket på dig när jag lyssnar på den. Det kändes speciellt i hela kroppen, massa känslor och minnen kom tillbaka. Tårarna började rinna.

 
Det är över. Men ibland saknar jag dig.

Tänkte försöka skriva ett inlägg men fasen va jag är dålig på de här med blogg! Men i helgen har jag iaf haft en utekväll med Aspis, de va trevligt! :) kollat melodifestivalen med familjen, tagit de lugnt och övningskört med pappa! Har haft en bra helg känner jag och de sköna är att jag är ledig imorgon oxå, då blire förmodligen att städa en del och sen bara ta de lugnt!

Tisdag till fredag blire att jobba igen, ska bli roligt! :) men oxå lite jobbigt, för förra veckan va jag helt slut när jag kom hem från jobbet, men det är okej, jag trivs ju iaf på jobbet! Och på fredag får jag starta helgen å ledigheten med födelsedags middag för Hanna + utgång! Så veckan som kommer blir nog en bra vecka de oxå! :)

Inte så spännande inlägg, jag vet! hehe. Men lyckades iaf skriva ett inlägg, alltid något!

Idag är det grått och trist ute.. jag längtar efter sol! och är sjukt trött på snön nu.

Men idag har jag iaf varit på stan och lunchat med vänner, Jossans avskedslunch/fika för att va exakt. Vi hade trevligt! :) men det känns konstigt att alla bara åker, först Sofie och nu oxå Jossan! sakna sakna sakna! Men vi ska nog lyckas ha det skoj här hemma oxå, de kan jag tro! :)

Jag känner mig väldigt trött idag, tror att de beror på att jag sover så konstigt nu för tiden. Mina sovvanor är inte som dom brukar nu när jag är arbetslös.. är uppe för sent typ varje kväll men försöker ändå gå upp någelunda "tidigt" på morgonen det går inte ihop kan jag ju säga! Jag lever mitt liv som en pensionär, sitter hemma framför tv:n eller är på stan å lunchar å sånt!

Just nu är jag extremt uttråkad och längtar tills nån kommer hem så jag slipper va ensam! Men ikväll ska jag iaf sitta framför tv:n och kolla på hockey, SSK - Frölunda! Kommer skrika som en vilding som vanligt, hehe!

puss!