Usch, jag känner mig så dålig.. jag borde verkligen plugga! Borde pluggat en massa dom här dagarna när jag vart ledig men nej det har jag så klart inte gjort. Blir såå trött på mig själv. Men jag orkar verkligen inte, har ingen motivation alls. Har aldrig någonsin vart så skoltrött som jag är just nu. Fy fan!
Men nu måste jag faktiskt skärpa mig.. kanske funkar bättre om jag fösröker inbilla mig att jag tycker att det är jätte roligt att plugga att det är de bästa jag vet. haha, nej de kanske inte funkar. Kanske borde jag straffa mig själv om jag inte pluggar idag och resten av veckan.. men Hmm, vad ska straffet vara..?! Utegångsförbud nästa helg kanske..?! Aaa, de låter som ett rätt så bra straff! Jaa, nu bestämmer jag det.. Om jag inte pluggar idag och resten av veckan så jag blir färdig med allt som måste bli klart då blieee utegångsförbud nästa helg! Sååå nu jävlar blir det plugga!

Hej dååå!

18 år idag! Yeeej grattis till mig! Hurra! :)

 
Idag kommer min Panthis hem <3 Hurra! :)

Jag saknar dig redan Mathias<3 Kom heeeeeem! Jag vill inte va utan dig hela helgen, jag vill inte jag vill inte! Jag får väl tröstäta kinderägg! haha.


Mathias, du är så himla underbar <3 jag är såå glad att jag har träffat dig!