Ibland saknar jag dig så mycket att det gör ont
saknar dig som sårat mig
du sitter fast i mina tankar som ett plåster
ett plåster som inte går att ta bort
Jag hatar dig.
Fast jag hatar dig inte.
Äntligen är min historia uppsats klar! Det blir ingen snödriva det blir soffan istället, haha.  

Här sitter jag och äter glass, min lunch faktiskt! Skiiit dåligt och onyttigt, men bryr jag mig..? nej, inte alls faktiskt. Nu ska jag försöka skriva klart min Historia uppsats.. kommer gå åt helvete, såå jävla jobbigt! Men men, när jag är klar ska jag nog gå ut och lägga mig i en snödriva och vila!

If a bird can sing with a broken wing
you'll learn to bend when the wind blows
The leaves may fall, but the trees stay tall
This is a bump in the road
don't give up, you will make it
don't give up, you will make it

Nu börjar lovet lida mot sitt slut och på torsdag börjar skolan igen.. jag börjar få ångest =/ 
Jag har inte vart ledig tillräckligt länge känner jag. Skulle behöva vara ledig mycket längre.
Jag vet inte hur jag ska klara av skolan just nu, hur och vart jag ska hitta motivationen och energin till att plugga när min hjärna är full av så mycket annat, hur fan ska jag kunna koppla bort de för att istället tänka på skolan..?! Jag har inte tillräckligt med krafter för att orka plugga samtidigt som hela jag är full av så mycket jobbigt. Jag är verkligen så svag just nu, minsta lila motgång, minsta lila som är jobbigt och som går dåligt gör så att jag mer eller mindre bryter ihop.
Jag hoppas att allt snart vänder och blir till det bättre även fast jag tyvärr tror att de kommer ta lång lång lång tid innan de sker.



Men nu till något lite roligare. Jag och Lisa träffade Viktor i söndags och de va jätte roligt :) Vi pratade om massa grejer som hänt under den tiden som vi inte träffats och om massa knäppa minen! Tror det va första gången på väldigt länge som jag känt mig så glad i magen, i hela kroppen faktisk, Åhh.. de va en härlig känsla! Har saknat honom <3 Så nu hoppas jag att 2009 kommer bli ett år där jag och Lisa träffar Viktor betydligt mkt oftare!

/ Petronella